Nieuwbouw 30 appartementen en 5 grondgebonden woningen De Burchtgraaf in Gendt

Sfeervol en helemaal van deze tijd

In Gendt voerden we in 2016, in opdracht van de plaatselijke corporatie Woonstichting Gendt, het grootste bouwplan sinds jaren uit: 30 energiezuinige appartementen, verdeeld over twee complexen, en vijf energiezuinige eengezinswoningen.

Om ruimte te maken voor het plan, werden 17 verouderde woningen uit de jaren ’50 gesloopt. De bewoners van deze woningen kregen een terugkeergarantie en konden tijdens de bouwperiode in een wisselwoning terecht. Door middel van lean planning en gerichte sturing door onze projectleider en uitvoerder wisten wij dit bouwplan binnen negen maanden te realiseren.

De Burchtgraaf is bedoeld voor een gemêleerde doelgroep van starters tot senioren en omvat ook een ontmoetingsruimte. In die ruimte kunnen bewoners een verjaardagsfeestje vieren, samen klaverjassen of elkaar op een andere manier ontmoeten. Hiermee geeft dit project ook invulling aan de hedendaagse participatiegedachte: iedereen moet zo veel en zo lang mogelijk kunnen ‘meedoen’ met de samenleving.

Door middel van lean planning en gerichte sturing wisten wij dit bouwplan binnen negen maanden te realiseren.

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Een droomhuis

voor het leven

Een ontwerp dat aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever én bewoners die zich optimaal thuis voelen in de nieuwe woning. Dat is ons doel met seriematige woningbouw. We streven naar een persoonlijke en intensieve samenwerking. De werkzaamheden stemmen we optimaal op elkaar af, zodat we in een korte tijd (grootschalige) projecten opleveren.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk