Nieuwbouw onderwijs- en kantoorruimte Deltion College in Zwolle

Een veelzijdig schoolgebouw

In opdracht van het Deltion College realiseerden wij vlak bij de campus in Zwolle een nieuw onderkomen voor de Defensieopleidingen Veiligheid en Vakmanschap. Het gebouw, in de volksmond ‘gebouw grijs’ genoemd, herbergt ook Start.Duck, een leerbedrijf waar leerlingen in een autowerkplaats werkervaring opdoen in de auto(schade)- en metaaltechniek.

De opleidingen die in het nieuwe gebouw zijn gevestigd, met veel sport, maar ook veel techniek, vergen de nodige multifunctionaliteit. Om het gebouw zo flexibel mogelijk te maken, is er in het ontwerp gebruik gemaakt van functiezones. Deze zones voorzien in onder meer een verkeersruimte, facilitaire ruimtes, theorie -en praktijkruimtes.

Op de begane grond zijn werkplaatsen en voorzieningen ten behoeve van buitensport ondergebracht. Op de bouwlagen 1 en 2 bevinden zich alle functies met betrekking tot theorie -en praktijkruimten. Op het dak is een sportveld met kunstgras gerealiseerd. Aan de zuidzijde van het gebouw zijn dubbelhoge ruimtes opgenomen, met daarin op de begane grond de werkplaats motorvoertuigen en op de tweede bouwlaag een sportzaal.

“De opleidingen die in het nieuwe gebouw zijn gevestigd, vergen de nodige multifunctionaliteit.

Een nieuw gebouw

voor het leven

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van utiliteitsbouwprojecten. Multifunctionaliteit, duurzaamheid en Total Cost of Ownership (TCO) zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. We zijn in staat om onze klanten van initiatiefase tot en met het onderhoud en beheer op een professionele wijze te bedienen. Daarbij maken wij heldere keuzes en afspraken op het gebied van taakverdeling en projectmanagement.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk