Nieuwbouw ontmoetingsruimte in Ruurlo

Een ontmoetingsruimte voor bewoners

In Ruurlo bouwden wij in samenwerking met Alferink Installatietechniek een ontmoetingsruimte naast de acht nieuwe zorgappartementen in De Schoven. Een plek waar de bewoners zich kunnen verzamelen en samenkomen met familie. Bij de bouw hebben we rekening gehouden met de wensen van de bewoners. De ontmoetingsruimte bestaat uit een grote ruimte, met daarin verschillende kleine kamers. Bewoners kunnen hier rustig samen komen met familieleden. De ontmoetingsruimte is vanaf de buitenkant alleen toegankelijk met een speciale badge.

Wat de ontmoetingsruimte bijzonder maakt is het extreme hoge niveau op bouwkundig- en installatiegebied. De hele ruimte is geklimatiseerd en voorzien van warmtepompen. Het dak heeft een rc-waarde van 10. De buitenmuren zijn voorzien van brandscheidingsmuren.

Naast de nieuwbouw van deze ontmoetingsruimte heeft De Schoven een uitbreiding gehad van de nieuwbouw van 8 zorgappartementen, 25 seniorenwoningen en hebben we 35 appartementen gerenoveerd.

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Jaren woongenot

door slimme aanpak

Vaak wordt gedacht aan het slopen van een pand. Maar een duurzame oplossing bij bestaande bouw kan ook geboden worden door er een nieuwe uitstraling of invulling aan te geven. Bijvoorbeeld door groot onderhoud uit te voeren. Wij denken graag mee en geven advies op maat over verduurzaming, transformatie of renovatie. Want ieder project is anders.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk