Nieuwbouw/renovatie 12 appartementen en 2 supermarkten Lage Bothof

Nieuwbouw met behoud van een stukje historie

In de Lage Bothof in Enschede bouwen we in opdracht van Orange Vast B.V. twaalf appartementen, gesitueerd in een oud industriepand. Nieuwbouw met behoud van een stukje historie dus. De buitenkant van het pand is volledig gerenoveerd.  De binnenkant wordt helemaal opnieuw ingericht, met een knipoog naar het verleden. Denk aan de toepassing van stalen kozijnen. Verder krijgt de Lage Bothof een nieuwe supermarkt en verbouwen we de huidige Emté naar een Jumbo-supermarkt. 

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Een nieuw gebouw

voor het leven

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van utiliteitsbouwprojecten. Multifunctionaliteit, duurzaamheid en Total Cost of Ownership (TCO) zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. We zijn in staat om onze klanten van initiatiefase tot en met het onderhoud en beheer op een professionele wijze te bedienen. Daarbij maken wij heldere keuzes en afspraken op het gebied van taakverdeling en projectmanagement.

Geïnspireerd geraakt?

Renovatie Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk