Nieuwbouw Sporthal Ommen

Sporten was nog nooit zo prettig

In Ommen hebben we de nieuwe sporthal gebouwd. Een mooie Design, Build & Maintain opdracht. De sporthal heeft drie zaaldelen gekregen. De hal is tegen het multifunctionele centrum de Carrousel aangebouwd waardoor deze aan elkaar gekoppeld zijn.

Dit project hebben we opgeleverd in opdracht van de gemeente Ommen. Henk te Kiefte Architecten was verantwoordelijk voor het ontwerp.

Mede door de akoestische wand is het prettig om in de sporthal te zijn.

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Een nieuw gebouw

voor het leven

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van utiliteitsbouwprojecten. Multifunctionaliteit, duurzaamheid en Total Cost of Ownership (TCO) zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. We zijn in staat om onze klanten van initiatiefase tot en met het onderhoud en beheer op een professionele wijze te bedienen. Daarbij maken wij heldere keuzes en afspraken op het gebied van taakverdeling en projectmanagement.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk