Nieuwbouw tandheelkundige kliniek Janssen en Linssen in Neede

Een kliniek met karakter

Voor twee tandartsen in Neede bouwden wij een nieuwe kliniek naar ontwerp van architect Rob Goldewijk. Het karakteristieke gebouw telt twee lagen. De gevels van het gebouw vallen op door een gevlamde houtstructuur van berkenbast. Door het metselen van een aantal proefmuurtjes leverden onze metselaars een bijdrage aan het maken van de juiste keuzes voor dit gevlamde metselwerk.

Ook aan de detaillering van de verschillende onderdelen in de gevel hebben we veel aandacht besteed. Het resultaat oogt als een constructie van Ministeck in het groot.

De nieuwe kliniek bevat diverse behandelkamers, een wachtruimte, een sterilisatieruimte, een kleine operatiekamer en diverse ruimtes voor minder specifieke doeleinden. Via een grote koepel (doorsnee 5 meter) in het dak van de patio dringt het daglicht door tot in de wachtkamer.

Onze metselaars leverden een bijdrage aan het maken van de juiste keuzes voor het gevlamde metselwerk.

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Een nieuw gebouw

voor het leven

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van utiliteitsbouwprojecten. Multifunctionaliteit, duurzaamheid en Total Cost of Ownership (TCO) zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. We zijn in staat om onze klanten van initiatiefase tot en met het onderhoud en beheer op een professionele wijze te bedienen. Daarbij maken wij heldere keuzes en afspraken op het gebied van taakverdeling en projectmanagement.

Geïnspireerd geraakt?

Vraag gratis onze brochure aan!
Aanvragen
boekwerk