Nieuwbouw vakantiewoning in Tonden

Moderne woning opgaand in de omgeving

Midden in het bos in Tonden leverden we een heel bijzondere woning op. Een mooi architectonisch project, dat grotendeels prefab in onze eigen werkplaats werd gemaakt. Zo zijn de buitenwanden, binnenwanden en het dak bij onze vestiging in Rietmolen geproduceerd.

De woning is voorzien van een Hectar funderingsvloer. Een prefab vloer die in het werk wordt gestort. Een kwalitatief hoogwaardige oplossing, die snel te realiseren is. De woning is in z’n geheel voorzien van houten gevelbekleding, beschikt over aluminium kozijnen, grote schuifpuien en eiken gebinten. Bijzonder is de strakke vorm van de woning. Zo zijn alle goten en hemelwaterafvoeren uit het zicht onttrokken. De woning is ontworpen door HofmanDujardin.

Een prachtlocatie midden in het bos

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Een droomwoning

voor het leven

Ons doel is om samen met onze klanten dromen en wensen te vertalen in een woning waarin ze zich thuis voelen. Een goed doordachte woning die degelijk, efficiënt, vakkundig en duurzaam gebouwd is. Hierbij is niet alleen een optimaal eindproduct een streven, ook de weg ernaartoe. Iedere fase van de bouw, van ontwerp tot vergunning en van realisatie tot oplevering, vullen we zo persoonlijk mogelijk in.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk