Nieuwbouw van 30 woningen in De Koppel in Borculo

Woningen met waarde voor de toekomst

In opdracht van corporatie ProWonen verzorgden wij de nieuwbouw van 22 rijwoningen en 8 tweekappers met zonnepanelen in de wijk De Koppel in Borculo. Het ging hier om een Design & Build-project, waarin we samen met De Witte Van Der Heijden Architect een plan voor de wijk hebben opgesteld. Om het wonen extra persoonlijk te maken, hebben we een aantal huurderskeuzes ingevoerd en hebben we de toekomstige huurders begeleid om hun woning nog meer tot hún woning te maken. Er waren ook regelmatig kijkmomenten en via Facebook kon men de vorderingen van het project volgen. Bij oplevering zijn de bewoners voorzien van een woonhandleiding.

Door met deze woningen maximaal in te zetten op duurzaamheid, energiezuinigheid innovatie en beheersbaarheid hebben we de opdrachtgever veel waarde voor de toekomst geboden.

We hebben de toekomstige bewoners begeleid om hun woning nog meer tot hún woning te maken.

Een droomhuis

voor het leven

Een ontwerp dat aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever én bewoners die zich optimaal thuis voelen in de nieuwe woning. Dat is ons doel met seriematige woningbouw. We streven naar een persoonlijke en intensieve samenwerking. De werkzaamheden stemmen we optimaal op elkaar af, zodat we in een korte tijd (grootschalige) projecten opleveren.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk