Nieuwbouw woning Loenen aan de Vecht

In een moderne woonwijk in Loenen aan de Vecht bouwden we een mooie vrijstaande woning met de allure van een statig herenhuis. Deze woning is voorzien van een prefab kap, gemaakt in onze eigen timmerfabriek. Bijzonder is het metselwerkverband in de kopgevels, ook wel boerenvlechtwerk of vlechting genoemd. Naast een decoratieve functie zorgt het vlechtwerk voor versteviging van het metselwerk aan de zijkanten. In de langs gevels is het metselwerk onder de goot staand en verspringend verwerkt, waardoor de goot meer breedte krijgt en dit esthetisch een bepaalde gevelschakering oplevert. Wat ook kenmerkend is, is dat de goot op de muur is aangebracht en dat er voor een strakke topgevel muurafdekker is gekozen. Daardoor heeft de woning helemaal geen overstekken en wordt het strakke gevelbeeld versterkt.

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Een droomhuis

voor het leven

Een ontwerp dat aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever én bewoners die zich optimaal thuis voelen in de nieuwe woning. Dat is ons doel met seriematige woningbouw. We streven naar een persoonlijke en intensieve samenwerking. De werkzaamheden stemmen we optimaal op elkaar af, zodat we in een korte tijd (grootschalige) projecten opleveren.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk