Nieuwbouwwoning Apeldoorn

In Apeldoorn bouwden we deze prachtige woning met bijgebouw, ontworpen door EVE Architecten. De woning wordt verwarmd via aardwarmte. De zonnepanelen op het dak en het bijgebouw leveren elektriciteit, waardoor het energieverbruik erg laag is. In de verdiepingsvloer van het platte dak is vloerkoeling aangebracht, die zorgt voor een aangenaam binnenklimaat in de zomer. De woning is traditioneel opgebouwd en heeft een aantal mooie details, waaronder het fraaie ronde metselwerk boven de entree. De woning is van binnen afgewerkt volgens het interieurontwerp van EVE. Van de verlichting tot de plafond-, wand- en vloerafwerking.

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Jaren woongenot

door slimme aanpak

Vaak wordt gedacht aan het slopen van een pand. Maar een duurzame oplossing bij bestaande bouw kan ook geboden worden door er een nieuwe uitstraling of invulling aan te geven. Bijvoorbeeld door groot onderhoud uit te voeren. Wij denken graag mee en geven advies op maat over verduurzaming, transformatie of renovatie. Want ieder project is anders.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk