Renovatie 35 appartementen Ruurlo

Complete metamorfose voor optimaal woongenot

In Ruurlo hebben we 35 appartementen in woonzorgcentrum Sensire De Bundeling in Ruurlo gerenoveerd. We zijn hier in vier fases aan de slag gegaan om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. In de woningen hebben we nieuwe keukens met bijbehorend tegelwerk geplaatst, zijn de badkamers vernieuwd, is er vloerverwarming gelegd en zijn er nieuwe installaties geplaatst. Maar ook hebben we de gangen in het complex gerenoveerd en hebben de balkons een nieuwe lik verf gekregen. Naast deze werkzaamheden zijn er nog tal van klussen opgepakt om het gebouw toekomstbestendig te maken.

De appartementencomplex De Schoven bevindt zich op ’t Rikkelder in het hartje van Ruurlo. Naast de renovatie van deze appartementen heeft De Schoven een uitbreiding gehad van de nieuwbouw van 8 zorgappartementen, de nieuwbouw van 25 seniorenwoningen en een nieuwe ontmoetingsruimte.

Onze partners tijdens deze renovatie waren Rouweler InstallatietechniekVan Dijk Achterhoek voor het sloopwerk, Tegelzettersbedrijf Borckink en Witzand Bouwmaterialen.

Jaren woongenot

door slimme aanpak

Vaak wordt gedacht aan het slopen van een pand. Maar een duurzame oplossing bij bestaande bouw kan ook geboden worden door er een nieuwe uitstraling of invulling aan te geven. Bijvoorbeeld door groot onderhoud uit te voeren. Wij denken graag mee en geven advies op maat over verduurzaming, transformatie of renovatie. Want ieder project is anders.

Geïnspireerd geraakt?

Renovatie Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk