Riante stadsvilla in Haaksbergen

Een droomhuis voor het leven

Deze stadsvilla in modern-landelijke stijl heeft een verrassende uitstraling en lijkt vanuit elke hoek anders. Het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren zorgt voor rust en harmonie.

We betreden de woning via een hal met een mooie lichtinval. Op de begane grond vinden we verder een compleet ‘levensloopbestendig’ woonprogramma met onder meer een grote slaapkamer en een badkamer. Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers, een tweede badkamer en een zonneterras met jacuzzi.

De kelder loopt onder de hele woning door en herbergt een ondergrondse parkeerruimte met goederenlift, een chillroom voor de kinderen, een sauna en een sportruimte.

Dit droomhuis voelt echt als een warme deken om ons heen.

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Een droomwoning

voor het leven

Ons doel is om samen met onze klanten dromen en wensen te vertalen in een woning waarin ze zich thuis voelen. Een goed doordachte woning die degelijk, efficiënt, vakkundig en duurzaam gebouwd is. Hierbij is niet alleen een optimaal eindproduct een streven, ook de weg ernaartoe. Iedere fase van de bouw, van ontwerp tot vergunning en van realisatie tot oplevering, vullen we zo persoonlijk mogelijk in.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk