Rietgedekte villa in Blaricum

Een prachtvilla op een van de meest gewilde plekjes van Nederland

Aan een van de toegangswegen van Blaricum bouwden wij deze royale rietgedekte villa. De woning is volledig onderkelderd. In de kelder bevinden zich onder meer een wellnessruimte, een wijnkelder en een thuisbioscoop.

De woonkamer geeft toegang tot een veranda met terrasverwarming. Deze veranda ligt in het verlengde van een fraaie vijverpartij. De woning wordt op duurzame wijze verwarmd met een WTW-unit.

De verdieping is opgebouwd uit assen. De trap is centraal gelegd vanuit de begane grond en komt uit op een brede overloop die evenwijdig aan de nok loopt.

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Een droomwoning

voor het leven

Ons doel is om samen met onze klanten dromen en wensen te vertalen in een woning waarin ze zich thuis voelen. Een goed doordachte woning die degelijk, efficiënt, vakkundig en duurzaam gebouwd is. Hierbij is niet alleen een optimaal eindproduct een streven, ook de weg ernaartoe. Iedere fase van de bouw, van ontwerp tot vergunning en van realisatie tot oplevering, vullen we zo persoonlijk mogelijk in.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk