Statig herenhuis Enschede

In het buitengebied aan de rand van Enschede staat dit statige herenhuis met bijbehorend bijgebouw. Vanuit de woning is er een prachtig uitzicht over de grote kavel en het landelijk gebied. De inhoud van de woning is 1782 m3, met een bruto vloeroppervlak van 358 m2.  Het herenhuis is ontworpen door EVE Architecten uit Nijverdal.

De woning is traditioneel opgebouwd met aan de buitenzijde een mooie overkapping met veranda. Het dak is voorzien van leien en de prefab schoonstenen zijn afgedekt met schoorsteenplaten. Het platte dak op de woning en het bijgebouw zijn voorzien van zonnepanelen, die uit het zicht liggen. Rondom de woning is een iets verhoogd terras aangelegd, waardoor de woning nog mooier tot zijn recht komt.

Jaren woongenot

door slimme aanpak

Vaak wordt gedacht aan het slopen van een pand. Maar een duurzame oplossing bij bestaande bouw kan ook geboden worden door er een nieuwe uitstraling of invulling aan te geven. Bijvoorbeeld door groot onderhoud uit te voeren. Wij denken graag mee en geven advies op maat over verduurzaming, transformatie of renovatie. Want ieder project is anders.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk