Statig landhuis in Bentelo

Stijlvol wonen op het platteland

In het Twentse Bentelo realiseerden wij dit statige landhuis in Engelse stijl. De woning is levensloopbestendig, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woonkeuken biedt een fraai uitzicht over de rustieke omgeving. Vanuit de aparte woonkamer leiden dubbele deuren naar een veranda.

Op de verdieping vinden we nog vier slaapkamers, een berging, waskamer en badkamer en de vaste trap naar de ruime zolder. Een vide met zicht op de entreehal zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel.

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Een droomhuis

voor het leven

Een ontwerp dat aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever én bewoners die zich optimaal thuis voelen in de nieuwe woning. Dat is ons doel met seriematige woningbouw. We streven naar een persoonlijke en intensieve samenwerking. De werkzaamheden stemmen we optimaal op elkaar af, zodat we in een korte tijd (grootschalige) projecten opleveren.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk