Transformatie vrijstaande woning in Enschede

Een ware metamorfose

In Enschede mochten wij een ingrijpende verbouwing uitvoeren aan een bestaande bungalow, naar ontwerp van de architect die de particuliere opdrachtgever in de arm had genomen.

Wij hebben de oorspronkelijke bungalow uitgebreid met een complete verdieping met een overloop, twee slaapkamers, badkamer en een glazen bordes. Aan de buitenkant hebben we houten elementen, stucwerk en veel glas toegepast.

Wat deze transformatie tot een uitdaging maakte, was het feit dat de bewoners tijdens de werkzaamheden in de woning bleven wonen. Met een doordachte planning zijn we erin geslaagd de overlast voor deze bewoners tot een minimum te beperken.

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Jouw restauratiewensen

volledig op maat

Of het nu gaat om een uitbreiding of verbouw, groot of klein, particulier of zakelijk: wij gaan er graag mee aan de slag. Om de ideale situatie te creëren zijn wij je graag van dienst. Heb je een wens, maar weet je niet hoe deze in te passen is in de huidige situatie? Denk je na over een uitbreiding, erker of dakkapel? Wij zijn jouw gesprekspartner en adviseur en weten voor elke situatie een oplossing te bedenken dat past bij jouw budget.

Geïnspireerd geraakt?

Renovatie Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk