Ver- en nieuwbouw 20 appartementen en 4 woningen

Nieuwe bestemming voormalige Paus Joannes XXIII school

De voormalige Paus Joannes XXIII school mochten wij in opdracht van Estinea verbouwen tot nieuwe woonvoorzieningen in Hengelo. Naast de voormalige bassischool hebben wij ook een deel nieuwbouw mogen realiseren. In totaal zijn hier 18 appartementen en twee gemeenschappelijke ruimtes gecreëerd. Daarnaast zijn er 4 woningen gerealiseerd.

In de woningen is het mogelijkheid om te leren op jezelf wonen

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Een nieuw gebouw

voor het leven

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van utiliteitsbouwprojecten. Multifunctionaliteit, duurzaamheid en Total Cost of Ownership (TCO) zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. We zijn in staat om onze klanten van initiatiefase tot en met het onderhoud en beheer op een professionele wijze te bedienen. Daarbij maken wij heldere keuzes en afspraken op het gebied van taakverdeling en projectmanagement.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk