Vrijstaande woning Lochem

Deze woning is volledig verbouwd en van een jaren ’70 stijl naar een moderne stijl gebracht. Daarbij is de buitenzijde van de woning geverfd voor een eigentijdse uitstraling.

Ook de indeling van de woning is tegen het licht gehouden en er zijn een nieuwe open keuken, woonkamer, slaapkamers en twee badkamers gecreëerd. De woning is voorzien van een ruime entree met vide. Daarnaast zijn er nieuwe kozijnen met beglazing geplaatst en is de woning na-geïsoleerd.

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Jouw restauratiewensen

volledig op maat

Of het nu gaat om een uitbreiding of verbouw, groot of klein, particulier of zakelijk: wij gaan er graag mee aan de slag. Om de ideale situatie te creëren zijn wij je graag van dienst. Heb je een wens, maar weet je niet hoe deze in te passen is in de huidige situatie? Denk je na over een uitbreiding, erker of dakkapel? Wij zijn jouw gesprekspartner en adviseur en weten voor elke situatie een oplossing te bedenken dat past bij jouw budget.

Geïnspireerd geraakt?

Renovatie Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk