Woning van der Linde – Noé

Een zeer fraaie woning met een bijzonder ontwerp, aparte details en materialen

In Deventer bouwen we een zeer prachtige woning met een strakke uitstraling, doordat het voegwerk dezelfde kleur krijgt als de steen. Het gevelmetselwerk bestaat uit een combinatie van lange en normale gevelstenen welke afkomstig zijn van Randers Tegl uit Denemarken. De gevels zijn dilatatie
loos en op kleur gevoegd. Op het dak komen ‘cover’ dakpannen van het merk Architile. Dit type gevelpannen is voor dit project speciaal op maat gemaakt. Op het hoge dak worden in-dak PV-panelen tussen de pannen gelegd. De covers worden ook buiten als raamdorpel onder de kozijnen toegepast en boven het kozen tegen de hoekstalen. De buitenkozijnen zijn van aluminium en een deel van de gevels en overstekken wordt als gevelisolatie uitgevoerd. De begane grondvloer krijgt een dekvloer van woonbeton. De buitenunit van de warmtepomp plaatsen we in de schijnschoorsteen.

 

Jaren woongenot

door slimme aanpak

Vaak wordt gedacht aan het slopen van een pand. Maar een duurzame oplossing bij bestaande bouw kan ook geboden worden door er een nieuwe uitstraling of invulling aan te geven. Bijvoorbeeld door groot onderhoud uit te voeren. Wij denken graag mee en geven advies op maat over verduurzaming, transformatie of renovatie. Want ieder project is anders.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk