Woonzorgcentrum Het Woolde Hengelo

Heerlijke woonplek met volop ontmoetingsplekken

In Hengelo bouwen we het nieuwe woonzorgcentrum Het Woolde in Hengelo voor Carintreggeland. Het nieuwe Woolde bestaat uit twee eigentijdse gebouwen die speels en ruimtelijk opgezet zijn. Er is straks plaats voor 84 bewoners. Elke bewoner heeft een eigen zit- / slaapkamer. Per zes bewoners bouwen we een gezamenlijke woonkamer.

Gebouw 1 bevat 3 verdiepingen met in totaal 36 appartementen en gebouw 2 bevat vier verdiepingen met 48 appartementen. Op iedere verdieping zijn 12 appartementen met een eigen badkamer gevestigd. Tevens worden er twee gezamenlijke huiskamers met elk een keuken gerealiseerd. De begane grond van gebouw 2 wordt verruimd met een grote recreatieruimte.

Klik op de link hieronder om te zien hoe het plan eruit komt te zien:
Het Woolde Hengelo

 

 

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Een nieuw gebouw

voor het leven

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van utiliteitsbouwprojecten. Multifunctionaliteit, duurzaamheid en Total Cost of Ownership (TCO) zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. We zijn in staat om onze klanten van initiatiefase tot en met het onderhoud en beheer op een professionele wijze te bedienen. Daarbij maken wij heldere keuzes en afspraken op het gebied van taakverdeling en projectmanagement.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk