Nieuwbouw van 22 appartementen Zelhem

Zorgvriendelijke appartementen op prachtlocatie

  In Zelhem, in de wijk Bloemenwijk, hebben we in opdracht van Pro Wonen een gebouw met 22 ruime, zorgvriendelijke appartementen gebouwd. Het ontwerp is van Architektengroep Gelderland. Wat uniek is aan dit appartementengebouw is de locatie; de winkels, restaurants, apotheek en supermarkt liggen op loopafstand.

De appartementen hebben een ruime hal, apart toilet en een inpandige berging. Hier bevindt zich de warmtepomp en de box voor de mechanische ventilatie. Er is een open keuken, een woonkamer en een badkamer met een tweede toilet. Elk appartement heeft een royaal balkon. De appartementen op de begane grond beschikken over een terras. De woningen zijn gasloos (d.m.v. warmtepompen) en energiezuinig (zonnepanelen en hoge isolatiewaarde).

Alle voordelen van het centrum op korte afstand van het appartementencomplex!

Jaren woongenot

door slimme aanpak

Vaak wordt gedacht aan het slopen van een pand. Maar een duurzame oplossing bij bestaande bouw kan ook geboden worden door er een nieuwe uitstraling of invulling aan te geven. Bijvoorbeeld door groot onderhoud uit te voeren. Wij denken graag mee en geven advies op maat over verduurzaming, transformatie of renovatie. Want ieder project is anders.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk