Service medewerker gezocht!

Word jij onze nieuwe Service medewerker? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor op ons kantoor in Rietmolen!

Over Kormelink

Bouwen beleef je bij Kormelink! Al ruim 100 jaar bouwen we in het gebied tussen Zwolle, Utrecht en Arnhem de mooiste utiliteit projecten en woningen. Van werken waar de tent open moet blijven tot volledige nieuwbouw, snelle transformaties en verduurzaming tot in de puntjes, niets is ons te gek. Met ons team van 75 vakspecialisten zorgen we er samen voor dat we kwaliteit neerzetten met een persoonlijke aanpak. Bij Kormelink vinden we dan ook dat bouwen niet alleen maar stenen stapelen is. Achter elk project zit een mens met een droom, wens of ambitie waar we samen mee aan de slag gaan deze waar te maken.

Op jou kunnen we bouwen!

Jij bent er klaar voor om alle service vragen op te pakken. Van professionele klanten die in hun zorg centrum een nieuw keukenblok willen hebben tot particulieren die via hun woningcorporatie doorgestuurd worden over een deur afhangen – Jij organiseert het allemaal. Je plant de jongens in en hebt contact met eind klant en opdrachtgever. Vervolgens zorg je ervoor dat de rest van het proces ook verder gaat. Je maakt jouw opdrachten zo aan dat de administratie afdeling het zo op kan pakken en door kan factureren aan de klant.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die warm loopt voor veel verschillende mensen om zich heen. Je kunt je wel voorstellen dat je natuurlijk anders tegenover de opdrachtgever zit dan dat je naar je collega’s van de bouw zwaait. Je bent flexibel, kunt je goed inleven in anderen en je bent vooral ook lekker nuchter. Je weet dat we samen een prachtige organisatie maken en neemt je collega’s mee om deze nóg mooier te maken. Soms betekent dat ook meekijken naar hoe jouw taken efficiënter kunnen en hoe we samen slimmer kunnen werken in plaats van harder. Daarnaast ben je in de techniek die achter het product ligt geïnteresseerd zodat je precies weer wat er speelt. Tuurlijk hoef je nog niet alles tot in de puntjes te kennen, daar helpen we je mee. Ben je een starter? Dan ben je ook meer dan welkom, we helpen graag jouw carrière op weg en kijken samen hoe je je verder kunt ontwikkelen in deze toffe functie.

Wat bieden wij?

  • Een warm team;
  • Een dynamische organisatie;
  • Geen klant hetzelfde als de vorige;
  • Doorgroei en ontwikkel mogelijkheden staan bij ons hoog in het vaandel. Zoals de klant voor jou op één staat, ben jij onze eerste prioriteit;
  • De leukste borrels en feestjes.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Stuur dan je cv naar i.meyer@kormelinkbouw.nl of bel direct met Inéz op nummer 06 – 1366 2859. We komen graag met je in gesprek middels een eerste kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet gewaardeerd.

Solliciteer direct