Trots op onze woningbouwprojecten

De eerste maand van 2019 zit er alweer op. We hebben 2018 mooi afgesloten, een frisse start van het nieuwe jaar gemaakt en zeker niet stilgezeten. We lichten een viertal woningbouwprojecten uit.

Nieuwbouwwoning in Lochem

Op een landgoed in Lochem hebben we vlak voor de kerst een prachtige vrijstaande woning met rieten kap opgeleverd. Wij wensen de bewoners ontzettend veel woonplezier. Het ontwerp van deze woning was in handen van 01 Architecten.

Nieuwbouwwoning in Zeist

In Zeist bouwen we een zeer bijzondere woning met een verrassende gevel. De gehele gevel wordt bekleed met forse gebakken leipannen. In de groenrijke omgeving Kerckebosch is het logistieke aspect voor ons een mooie uitdaging. Denk aan wegblokkades en een extra kraan die onderdelen over de boom hijst. Naar verwachting zijn we in de loop van april klaar met de ruwbouw. Het ontwerp van deze woning was in handen van Engel Architecten.

Nieuwbouwwoning in Tonden

In het kleine Tonden, in Gelderland, bouwen we middenin het bos een woning. De houten wanden en daken hebben we in onze eigen werkplaats prefab gemaakt en op locatie geplaatst waarna ze werden bekleed met stijlvolle houten latjes. De ruwbouw staat inmiddels. Na de afbouw plaatsen we in deze woning nog de binnendeuren en de trap. Het ontwerp van deze woning was in handen van HofmanDujardin.

Verbouwing woning in Lochem

Aan de rand van Lochem staat een stijlvolle jaren ’70 woning die toe was aan een flinke renovatie. Het moderniseren van de woning bestaat uit het volledig vervangen van het dak, de uitbouw van de voorgevel, de aanbouw van een serre en een deel van de keuken en bijkeuken. De nieuwe geveloverstekken geven de woning daarnaast een verrassende uitstraling. Onderstaande de situatie zoals deze was en de vernieuwde impressie. Het ontwerp van deze woning was in handen van Maas Architecten.