Uitvoerder gezocht!

Word jij onze nieuwe held in de uitvoering? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor op onze bouwplaatsen!

Over Kormelink

Bouwen beleef je bij Kormelink! Al ruim 100 jaar bouwen we in het midden en oosten van Nederland de mooiste utiliteit projecten en woningen. Daarnaast maken we ook renovatie en verduurzaming projecten en bieden we meerjarig en klein onderhoud aan. Één ding wat zeker is: geen enkel project is hetzelfde. Van werken waar de tent open moet blijven tot volledige nieuwbouw, snelle transformaties en verduurzaming tot in de puntjes, niets is ons te gek. Met ons team van 75 vakspecialisten zorgen we er samen voor dat we kwaliteit neerzetten met een persoonlijke aanpak. Bij Kormelink vinden we dan ook dat bouwen niet alleen maar stenen stapelen is. Achter elk project zit een mens met een droom, wens of ambitie waar we samen mee aan de slag gaan deze waar te maken.

Op jou kunnen we bouwen!

Jij bent hét gezicht van de bouw. Moeiteloos stuur je jouw team aan. Je bent een enthousiasteling die gaat voor kwaliteit en veiligheid. In het projectteam heb je goed contact met de werkvoorbereider en projectleider. Samen maak je de planning en zorg je dat deze realistisch is én gehaald wordt. Daarnaast ben je aanspreek punt voor de omgeving van jouw bouw. Je weet dat rommel zorgt voor onveilige situaties dus jouw bouw ligt er spic en span bij. Prioriteiten zijn belangrijk voor je en daarbij staat de opdrachtgever altijd op één. Maar je weet ook: Samen maak je de bouw.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die warm loopt voor het hele realisatie traject van de bouw. In deze platte en relatief kleine organisatie zijn korte lijntjes overal. Je bent flexibel, vooral ook lekker nuchter en hebt de bouw buiten helemaal onder controle. Je bent niet bang om mee naar de klant te gaan en pikt dan precies de prioriteiten eruit die de klant van ons vraagt. Utiliteit gebouwen vind jij het mooiste en je deinst niet terug voor een mooi nieuwbouw project met complexe uitdagingen. Hiervoor vragen wij minimaal HBO werk en denk niveau. Ben je een starter? Dan ben je ook meer dan welkom, we helpen graag jouw carrière op weg en kijken samen hoe je je verder kunt ontwikkelen in deze toffe functie.

Wat bieden wij?

  • Een warm team;
  • Een dynamische organisatie met de mogelijkheid om mee te kijken bij alle aspecten van de bouw en waar je jouw innovatieve ideeën zelf mag implementeren;
  • Geen project hetzelfde als de vorige;
  • Doorgroei en ontwikkel mogelijkheden staan bij ons hoog in het vaandel. Zoals de klant voor jou op één staat, ben jij onze eerste prioriteit;
  • De leukste borrels en feestjes.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Stuur dan je cv naar i.meyer@kormelinkbouw.nl of bel direct met Inéz op nummer 06- 1366 2859. We komen graag met je in gesprek middels een eerste kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet gewaardeerd.

Solliciteer direct