Volgende week oplevering van sterk staaltje vakmanschap in Zeist

Deze moderne villa, waar geen enkele gevel recht is, leveren we wij volgende week op in Zeist. De villa is in bouwteam gerealiseerd. Het bouwteam bestaat uit  Engel Architecten, installatiebedrijf G. Van Dam en Kormelink. Een sterk staaltje vakmanschap. De houten buitenkozijnen, de constructie voor de lichtstraat; we maakten het allemaal zelf. Ook hebben we het aluminium zetwerk zelf ingemeten en omgezet naar productietekeningen.

Een deel van de houten buitenkozijnen werd in onze werkplaats al ingebouwd, waardoor houtskeletbouwelementen voor de voor- en achtergevels ontstonden van wel 3 x 5 meter.  Een prettige werkwijze, omdat precisiewerk als dit het beste kan worden uitgevoerd in de werkplaats,. Daar hebben we alle materialen en gereedschappen bij de hand en zijn we niet afhankelijk van de weersomstandigheden.

Bijzonder zijn ook de handgemaakte pannen en stenen die uit Denemarken zijn overgekomen. Mooie, natuurlijke producten die uitstekend tot hun recht komen in de bosrijke omgeving.