Assistent bedrijfsleider Timmerfabriek

Word jij onze nieuwe Assistent bedrijfsleider Timmerfabriek? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor onze timmerfabriek in Rietmolen!

Over Kormelink

Bouwen beleef je bij Kormelink! Al ruim 100 jaar bouwen we in het midden en oosten van Nederland de mooiste utiliteit projecten en woningen. Daarnaast maken we ook renovatie en verduurzaming projecten en bieden we meerjarig en klein onderhoud aan. In onze timmerfabriek maken we de beste HSB elementen en unieke kozijnen. Eén ding wat zeker is: geen enkel project is hetzelfde. Van werken waar de tent open moet blijven tot volledige nieuwbouw, snelle transformaties en verduurzaming tot in de puntjes, niets is ons te gek. Met ons team van 75 vakspecialisten zorgen we er samen voor dat we kwaliteit neerzetten met een persoonlijke aanpak. Bij Kormelink vinden we dan ook dat bouwen niet alleen maar stenen (of hout) stapelen is. Achter elk project zit een mens met een droom, wens of ambitie waar we samen mee aan de slag gaan deze waar te maken.

Op jou kunnen we bouwen!

Als assistent bedrijfsleider ondersteun je de productieleider bij het plannen, coördineren en begeleiden van alle voorkomende werkzaamheden binnen de timmerfabriek. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en bewaakt de kwaliteit in de fabriek. Je werkzaamheden zijn zeer divers van het werven van nieuwe klanten, het uitbrengen van calculaties, tot inkoop van materialen en het opstellen van efficiënte productie- en personeelsplanning.  Voorraad- en materieelbeheer horen ook bij je takenpakket.

Als assistent bedrijfsleider is er niet alleen een belangrijke rol voor je weggelegd op het technische vlak (zoals bijv. calculaties en tekenen). Ook financieel management en digitalisering zijn een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan budget- en kostenbewaking, en (verdere) digitalisering van diverse processen. Ook ben je in staat om kansen in de markt te signaleren en heb je de durf om nieuwe klanten binnen te halen of de samenwerking met slapende relaties nieuw leven in te blazen.

Je ondersteunt de productieleider bij het personeelsmanagement samen met het gehele team zorg je dat er iedere dag hoogstaande kwaliteit wordt afgeleverd. Je vervangt de productieleider tijdens afwezigheid.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste collega met minimaal MBO+ werk en denkniveau. Ruime kennis en ervaring en gangbare houtbewerkingsmachines en CNC-machines is een pré. Je hebt ervaring met Autocad en 3D tekenprogramma’s. Je hebt een bedrijfsmatig inzicht en schuwt het niet om cijfermatig en commercieel bezig te zijn. Je functioneert goed in een hectische omgeving, waarin je overzicht weet te houden. Je staat stevig in je schoenen, en durft beslissingen te nemen om de continuïteit van de werkzaamheden te borgen. Je bent communicatief vaardig, klantgericht, stressbestendig en kan de juiste prioriteiten stellen.

Er bestaat op termijn een mogelijkheid om door te groeien naar de functie van bedrijfsleider. Wij juichen het dan ook toe wanneer je de ambitie hebt om je verder te ontwikkelen naar  een functie waarin je de eindverantwoordelijkheid hebt over onze timmerfabriek.

Wat bieden wij?

  • Een warm team;
  • Een dynamische organisatie met de mogelijkheid om mee te kijken bij alle aspecten van de bouw en waar je jouw innovatieve ideeën zelf mag implementeren;
  • Geen project hetzelfde als de vorige;
  • Doorgroei en ontwikkel mogelijkheden staan bij ons hoog in het vaandel. Zoals de klant voor jou op één staat, ben jij onze eerste prioriteit;
  • De leukste borrels en feestjes.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Stuur dan je cv naar sollicitaties@kormelinkbouw.nl of bel direct met HR op nummer 0545 22 12 81. We komen graag met je in gesprek middels een eerste kennismakingsgesprek.