Calculator

Word jij onze nieuwe calculator? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor op ons kantoor in Rietmolen! Bekijk de video!

Over Kormelink

Bouwen beleef je bij Kormelink! Al ruim 100 jaar bouwen we in het midden en oosten van Nederland de mooiste utiliteit projecten en woningen. Daarnaast maken we ook renovatie en verduurzaming projecten en bieden we meerjarig en klein onderhoud aan. Één ding wat zeker is: geen enkel project is hetzelfde. Van werken waar de tent open moet blijven tot volledige nieuwbouw, snelle transformaties en verduurzaming tot in de puntjes, niets is ons te gek. Met ons team van 75 vakspecialisten zorgen we er samen voor dat we kwaliteit neerzetten met een persoonlijke aanpak. Bij Kormelink vinden we dan ook dat bouwen niet alleen maar stenen stapelen is. Achter elk project zit een mens met een droom, wens of ambitie waar we samen mee aan de slag gaan deze waar te maken.

Op jou kunnen we bouwen!

Jij bent één van de eerste contacten met onze directe klanten. Met jouw enthousiasme voelen klanten dat dit de plek is waar ze moeten zijn. Er wordt hier naar ze geluisterd en hier wordt kwaliteit neergelegd. Je beheerst het calculeren en bent het eerste contact met leveranciers, onder aannemers en partners. Samen met deze stakeholders zet je de toon voor het gehele project. Prijsspiegels die heb je tussendoor al gemaakt en organiseren kan je als geen ander. Je weet prioriteiten te stellen en de klant staat daarbij hoog op je lijst.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die warm loopt voor het gehele calculatie proces van de bouw. Je bent flexibel, want de ene dag ligt er een groot winkelcentrum op je bureau en de andere een mooie nieuwe woning. Je bent vooral ook lekker nuchter. Het bestek, de tekeningen en andere calculatiedocumenten waar je vanuit werkt zijn natuurlijk jouw basis. Daarnaast ben je niet bang om mee naar de klant te gaan en pikt dan precies de prioriteiten eruit die de klant van ons vraagt. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zodat de communicatie met stakeholders vlekkeloos verloopt. Als laatste help je ook mee het bedrijfsproces verbeteren en de calculaties werk je efficiënt en als vanzelf uit. Hiervoor vragen wij minimaal HBO werk en denk niveau. Ben je een starter? Dan ben je ook meer dan welkom, we helpen graag jouw carrière op weg en kijken samen hoe je je verder kunt ontwikkelen in deze toffe functie.

Wat bieden wij?

  • Een warm team;
  • Een dynamische organisatie met de mogelijkheid om mee te kijken bij alle aspecten van de bouw en waar je jouw innovatieve ideeën zelf mag implementeren;
  • Geen project hetzelfde als de vorige;
  • Doorgroei en ontwikkel mogelijkheden staan bij ons hoog in het vaandel. Zoals de klant voor jou op één staat, ben jij onze eerste prioriteit;
  • De leukste borrels en feestjes.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Stuur dan je cv naar sollicitaties@kormelinkbouw.nl of bel direct met HR op nummer 0545 22 12 81. We komen graag met je in gesprek middels een eerste kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet gewaardeerd.

Solliciteer direct