Metselaar

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste metselaar die ons team vanuit Rietmolen komt versterken.

Over Kormelink

Bouwen beleef je bij Kormelink! Al ruim 100 jaar bouwen we in het midden en oosten van Nederland de mooiste utiliteit projecten en woningen. Daarnaast maken we ook renovatie en verduurzaming projecten en bieden we meerjarig en klein onderhoud aan. Eén ding wat zeker is: geen enkel project is hetzelfde. Van werken waar de tent open moet blijven tot volledige nieuwbouw, snelle transformaties en verduurzaming tot in de puntjes, niets is ons te gek. Met ons team van 75 vakspecialisten zorgen we er samen voor dat we kwaliteit neerzetten met een persoonlijke aanpak. Bij Kormelink vinden we dan ook dat bouwen niet alleen maar stenen stapelen is. Achter elk project zit een mens met een droom, wens of ambitie waar we samen mee aan de slag gaan deze waar te maken.

Op jou kunnen we bouwen!

Als metselaar verricht en repareer je aan de hand van bouwtekeningen alle voorkomende metselwerkzaamheden op uiteenlopende projecten. De projecten waarop je wordt ingezet kunnen zowel plaatsvinden in de verbouw, particuliere woningbouw als utiliteitsbouw. Tevens hebben wij mogelijkheden voor metselaars binnen onze afdeling service en onderhoud.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die het prettig vindt om te werken in een uitdagende omgeving met veel verantwoordelijkheden. Je bent een echte vakman en met jouw vakkennis ben je in staat zorgvuldig en zelfstandig aan het werk te gaan. Je beschikt over een afgeronde MBO-3 opleiding. Kennis en ervaring op het gebied van stucwerk en tegelzetten is een pré.

Wat bieden wij?

Zoals de klant voor jou op één staat, ben jij onze eerste prioriteit. Wij bieden:

  • Een fijn en stabiel team;
  • Ondersteuning op maat;
  • Verantwoordelijkheid en vertrouwen wanneer jij er klaar voor bent;
  • Variatie in klussen en projecten;
  • Opleidingen en cursussen worden geboden en ook doorgroeien behoort tot de mogelijkheden;
  • Intentie om een arbeidsovereenkomst voor langere tijd aan te gaan.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Enthousiast? Stuur dan je cv naar sollicitaties@kormelinkbouw.nl of bel direct met HR op nummer 0545 22 12 81. We komen graag met je in gesprek middels een eerste kennismakingsgesprek.