Project coördinator Service, Onderhoud en Verduurzaming

Ben jij toe aan een functie, met mooie doorgroeimogelijkheden? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega binnen ons team Service, Onderhoud en Verduurzaming.

Over Kormelink

Bouwen beleef je bij Kormelink! Al ruim 100 jaar bouwen we in het midden en oosten van Nederland de mooiste utiliteit projecten en woningen. Daarnaast maken we ook renovatie en verduurzaming projecten en bieden we meerjarig en klein onderhoud aan. Eén ding wat zeker is: geen enkel project is hetzelfde. Van werken waar de tent open moet blijven tot volledige nieuwbouw, snelle transformaties en verduurzaming tot in de puntjes, niets is ons te gek. Met ons team van 75 vakspecialisten zorgen we er samen voor dat we kwaliteit neerzetten met een persoonlijke aanpak. Bij Kormelink vinden we dan ook dat bouwen niet alleen maar stenen stapelen is. Achter elk project zit een mens met een droom, wens of ambitie waar we samen mee aan de slag gaan deze waar te maken.

Op jou kunnen we bouwen! 

Werken als project coördinator Service Onderhoud en Verduurzaming betekent dat geen enkele dag er hetzelfde uit ziet. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het correct en efficiënt uitvoeren van diverse projecten. De projecten zijn enerzijds gericht op het gebied van onderhoud en verbouw voor zowel professionele als particuliere opdrachtgevers, en anderzijds op projectmatige verduurzaming en onderhoud. Hierbij voer je het gehele traject van A tot Z uit. Dit begint bij het signaleren van kansen in de markt en het acquireren van werk. Vervolgens start de calculatiefase. Zodra het werk is aangenomen, start de realisatiefase. Je pakt de werkvoorbereiding op en helpt actief bij het in uitvoering brengen van het werk. Dit doe je met ondersteuning van het hele team. Prioriteiten zijn belangrijk voor je en daarbij staat de opdrachtgever altijd op één.

Daarnaast ondersteun je bij taken zoals algemene bedrijfsvoering, digitalisering en het personeelsbeleid.

Wat zoeken wij?

Met jouw sterke communicatieve vaardigheden en durf zorg jij ervoor dat eerste contacten gelegd worden en dat het contact met klanten en leveranciers goed wordt onderhouden. Je bent flexibel, nuchter en steekt ook zelf graag de handen uit de mouwen. Je hebt het gehele proces op de bouw (van acquisitie tot oplevering) helemaal onder controle. Je bent niet bang om mee naar de klant te gaan en pikt precies de prioriteiten eruit die de klant van ons vraagt. We helpen graag jouw carrière een stap verder dus samen kijken naar ontwikkelmogelijkheden hoort hier helemaal bij. Ontwikkeling richting een functie waarbij je op termijn de verantwoordelijkheid draagt voor het gehele SOV team is hierbij een mogelijkheid.

Wat bieden wij?

  • Een warm team;
  • Een dynamische organisatie met de mogelijkheid om mee te kijken bij alle aspecten van de bouw en waar je jouw innovatieve ideeën zelf mag implementeren;
  • Doorgroei en ontwikkel mogelijkheden staan bij ons hoog in het vaandel. Zoals de klant voor jou op één staat, ben jij onze eerste prioriteit;
  • Geen project hetzelfde als de vorige;
  • De leukste werken, dichtbij huis;
  • De leukste borrels en feestjes.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Stuur dan je cv naar sollicitaties@kormelinkbouw.nl of bel direct met HR op nummer 0545 22 12 81. We komen graag met je in gesprek middels een eerste kennismakingsgesprek.