Timmerman

Wij zijn opzoek naar een Timmerman die ons team vanuit onze vestiging in Rietmolen komt versterken. Ben jij iemand die van aanpakken weet? Die secuur werkt en het leuk vindt om zelfstandig te werken? Word jij enthousiast van (relatief) korte, diverse klussen en ben jij een echte vakman? Ben je iemand die graag in een ontzettend leuk team werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet dat er dan uit? Een collega vertelt het je:

’s Ochtends begint de dag al vroeg, kwart over zeven rij je uit met je collega’s naar de klus. Dat doe je natuurlijk na een lekker eerste kopje koffie samen. Het materiaal dat je gisteren hebt doorgegeven aan jouw collega’s van het magazijn staat al voor je klaar en nu is het alleen nog even inpakken. Gisteren heb je al even gekeken in jouw agenda en je dag ziet er goed gevuld uit. Je gaat naar een vaste opdrachtgever van ons waar wat onderhoud in het zorgcomplex nodig is. Hier plaats je een medicijnkast en hang je wat deuren af. Je bent bijna klaar en je collega van de planning belt je met een spoedklusje. Een bewoner van jullie wijk zit zonder elektriciteit en met waterschade. Hop, je pakt je spullen in en bent er met een kwartiertje. Gelukkig zitten alle spullen in jouw bus om dit klusje te klaren. Zo heb je die bewonder aan het eind van de dag toch nog uit de brand kunnen helpen. En door in het team goed samen te werken komen we elke dag verder met de Service Onderhoud en Verduurzaming afdeling. Zo pakken we altijd samen de storingsdienst op, dat betekent dat je één keer in de zoveel tijd een weekje ook buiten werktijd gebeld kan worden voor noodgevallen. Super leuk want dit zijn altijd de spannendste avonturen en een leuk extra zakcentje voor de vakantie zometeen! Kortom: je hebt al lekker je weg gevonden binnen Kormelink en weet je werkdagen goed te vullen met allerlei verschillende werkzaamheden.

Zoek jij een afwisselende, zelfstandige functie, waarbij je voldoende ondersteuning maar ook zeker verantwoordelijkheid en vertrouwen krijgt? Een functie bij een betrokken organisatie met alleen maar leuke mensen in dienst? Dan ben je meer dan welkom bij Kormelink!

Wie zijn we?

Bouwen is meer dan stenen stapelen. Bouwen gaat bij Kormelink vooral om mensen. Ons familiebedrijf bestaat al ruim een eeuw en telt intussen ruim 75 vakspecialisten. We dragen iedere dag bij aan het succes van de onderneming, door invulling te geven aan de waarden die we belangrijk vinden: inspiratie, ambitie, partnerschap en duurzaamheid. Vanuit die waarden delen we onze kennis en ervaring ook graag met alle andere partijen binnen het bouwproces. Samen willen we dromen, wensen en ambities van mensen verwezenlijken. Op die manier maken we van bouwen een belevenis.

Wat kun jij verwachten?

• Een fijn en stabiel team
• Ondersteuning op maat
• Opdrachtgevers in regio Enschede en Achterhoek
• Een eigen bus voorzien van gereedschap en voorraad
• Verantwoordelijkheid en vertrouwen wanneer jij er klaar voor bent
• Intentie om een overeenkomst voor langere tijd aan te gaan
• Volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

Wat ga jij doen?

• Bij mensen en professionele opdrachtgevers een variatie aan klussen oppakken
• Korte klussen, van meestal een aantal dagen achterelkaar
• Trots zijn op dat je elke dag naar Kormelink kan om lekker te werken

Wat wordt er van jou gevraagd

• Je bent een vakman in hart en nieren
• Je bent secuur
• Je vindt afwisseling in werkzaamheden alleen maar leuk
• Je bent een teamspeler en helpt anderen waar dat kan

Waar ben jij sterk in?

Jij weet van alles wat, wilt graag onderdeel zijn van een team, vindt het leuk om met mensen te werken, kunt goed prioriteiten stellen en deinst niet terug voor een opdracht tussendoor. Wij verwachten zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen terug.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een mail met daarin je motivatie en CV naar de HR afdeling op sollicitaties@kormelinkbouw.nl.

Solliciteer direct