Werkorganisator Timmerfabriek gezocht!

Word jij onze nieuwe Werkorganisator? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor op ons kantoor in Rietmolen!

Over Kormelink

Bouwen beleef je bij Kormelink! Al ruim 100 jaar bouwen we in het midden en oosten van Nederland de mooiste utiliteit projecten en woningen. Daarnaast maken we ook renovatie en verduurzaming projecten en bieden we meerjarig en klein onderhoud aan. In onze timmerfabriek maken we de beste HSB elementen en unieke kozijnen. Één ding wat zeker is: geen enkel project is hetzelfde. Van werken waar de tent open moet blijven tot volledige nieuwbouw, snelle transformaties en verduurzaming tot in de puntjes, niets is ons te gek. Met ons team van 75 vakspecialisten zorgen we er samen voor dat we kwaliteit neerzetten met een persoonlijke aanpak. Bij Kormelink vinden we dan ook dat bouwen niet alleen maar stenen (of hout) stapelen is. Achter elk project zit een mens met een droom, wens of ambitie waar we samen mee aan de slag gaan deze waar te maken.

Op jou kunnen we bouwen!

Jij kan echt alles! Je vindt jouw uitdagingen in je werk hoe breder je gaat. Je loopt mee in het voortraject van de timmerfabriek, haalt klanten binnen maar bedient ook de interne klant van de afdeling projecten en service onderhoud en verduurzaaming. Vervolgens calculeer en offreer je voor deze klanten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant maar ook voor leveranciers. En als je het project dan binnen hebt gehaald, doe je een groot gedeelte van de werkvoorbereiding. Dit alles doe je in nauw contact met de bedrijfsleider timmerfabriek die ervoor zorgt dat alles op de werkvloer gesmeerd loopt. Samen kijken naar de planning en hoe alles past is hierin natuurlijk een belangrijk onderdeel.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die warm loopt voor het proces in de timmerfabriek. Je bent flexibel, want de ene dag ligt er een mooi HSB project voor je en de andere dag werk je weer met de specials in de kozijnen. Geen project is hetzelfde want van seriematig werk hou jij niet. Je bent vooral ook lekker nuchter. Je werkt secuur maar aan de voorkant ben je niet bang naar de klant te gaan en pikt dan precies de prioriteiten eruit die van ons worden gevraagd. Hiervoor vragen wij minimaal HBO werk en denk niveau. Ben je een starter? Dan ben je ook meer dan welkom, we helpen graag jouw carrière op weg en kijken samen hoe je je verder kunt ontwikkelen in deze toffe functie.

Wat bieden wij?

  • Een warm team;
  • Een dynamische organisatie met de mogelijkheid om mee te kijken bij alle aspecten van de bouw en waar je jouw innovatieve ideeën zelf mag implementeren;
  • Geen project hetzelfde als de vorige;
  • Doorgroei en ontwikkel mogelijkheden staan bij ons hoog in het vaandel. Zoals de klant voor jou op één staat, ben jij onze eerste prioriteit;
  • De leukste borrels en feestjes.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Stuur dan je cv naar sollicitaties@kormelinkbouw.nl of bel direct met HR op nummer 0545 22 12 81. We komen graag met je in gesprek middels een eerste kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet gewaardeerd.

Solliciteer direct