Werkvoorbereider

Word jij onze nieuwe Werkvoorbereider? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte nieuwe collega voor ons kantoor in Rietmolen! Bekijk onze video!

Over Kormelink

Bouwen beleef je bij Kormelink! Al ruim 100 jaar bouwen we in het midden en oosten van Nederland de mooiste utiliteit projecten en woningen. Daarnaast maken we ook renovatie en verduurzaming projecten en bieden we meerjarig en klein onderhoud aan. Eén ding wat zeker is: geen enkel project is hetzelfde. Van werken waar de tent open moet blijven tot volledige nieuwbouw, snelle transformaties en verduurzaming tot in de puntjes, niets is ons te gek. Met ons team van 75 vakspecialisten zorgen we er samen voor dat we kwaliteit neerzetten met een persoonlijke aanpak. Bij Kormelink vinden we dan ook dat bouwen niet alleen maar stenen stapelen is. Achter elk project zit een mens met een droom, wens of ambitie waar we samen mee aan de slag gaan deze waar te maken.

Op jou kunnen we bouwen! 

Jij bent de spin in het web van het project. Je zorgt ervoor dat de bouw door kan lopen en op planning alle materialen geleverd krijgt. Daarnaast zorg je voor de basis van een optimale samenwerking met de verschillende leveranciers, onderaannemers en partners. Aan de andere kant zorg je er samen met de projectleider voor dat de opdrachtgever mee wordt genomen in het gehele proces. Met jouw enthousiasme voelen klanten dat dit de plek is waar ze moeten zijn. Er wordt hier naar ze geluisterd en hier wordt kwaliteit neergelegd. Meedenken in de algemene processen van de organisatie is hierbij geen vereiste maar zeker wel mogelijk. Organiseren en structuur brengen kan je als geen ander. Prioriteiten zijn belangrijk voor je en daarbij staat de opdrachtgever altijd op één.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die warm loopt voor het realisatie traject in de bouw. Je bent flexibel, kunt je goed inleven in anderen en je bent vooral ook lekker nuchter. Je bent niet bang om mee naar de klant te gaan en pikt dan precies de prioriteiten eruit die de klant van ons vraagt. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend want die plannen schrijven zich niet vanzelf. Als laatste koop je scherp in en is het een sport voor je om te kijken hoe we dit efficiënter kunnen doen. Hiervoor vragen wij minimaal HBO werk en denk niveau. Ben je een starter? Dan ben je ook meer dan welkom, we helpen graag jouw carrière op weg en kijken samen hoe je je verder kunt ontwikkelen in deze toffe functie.

Wat bieden wij?

  • Een warm team;
  • Een dynamische organisatie met de mogelijkheid om mee te kijken bij alle aspecten van de bouw en waar je jouw innovatieve ideeën zelf mag implementeren;
  • Geen project hetzelfde als de vorige;
  • Doorgroei en ontwikkel mogelijkheden staan bij ons hoog in het vaandel. Zoals de klant voor jou op één staat, ben jij onze eerste prioriteit;
  • De leukste borrels en feestjes.

Vragen of solliciteren?

Enthousiast? Wil je met ons komen samenwerken? Stuur je CV met motivatie naar sollicitaties@kormelinkbouw.nl of bel direct met HR op nummer 0545 – 22 12 81. We komen graag met je in gesprek middels een eerste kennismakingsgesprek.