Nieuwbouw 8 appartementen De Schoven in Ruurlo

Woningen die volledig klaar zijn voor de toekomst

In Ruurlo bouwden we in samenwerking met Rouweler installatietechniek acht zorgappartementen in de Schoven. Het betrof een uitbreiding van het bestaande complex. De appartementen zijn tegen de bestaande 35 appartementen aangebouwd. Ze zijn ongeveer 50 vierkante meter groot en volledig luchtdicht. De gangzones van de gebouwen lopen in elkaar over en alles is opgenomen in het bestaande vluchtplan. Op het dak plaatsten we zonnepanelen en een warmtepomp. De woningen zijn opgenomen in het bestaande vluchtplan en op brandtechnisch gebied volledig gemoderniseerd.

De bewoners kunnen gebruik maken van de ontmoetingsruimte. De woningen zelf zijn voorzien van een badkamer, keuken en toilet. Het gaat om een eenvoudige keuken, met een klein pitje waarop eten kan worden opgewarmd.

Naast de nieuwbouw van deze appartementen heeft De Schoven een uitbreiding gehad van de  nieuwbouw van 25 seniorenwoningen, een ontmoetingsruimte en we hebben 35 appartementen gerenoveerd .

Vele ouderen gaan heerlijk genieten van optimaal wooncomfort.

Een droomhuis

voor het leven

Een ontwerp dat aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever én bewoners die zich optimaal thuis voelen in de nieuwe woning. Dat is ons doel met seriematige woningbouw. We streven naar een persoonlijke en intensieve samenwerking. De werkzaamheden stemmen we optimaal op elkaar af, zodat we in een korte tijd (grootschalige) projecten opleveren.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk